Яка середня зарплата у Харківській області

Скільки заробляють у Харківській області

Стало відомо, який рівень середньої заробітної плати був у Харківській області перед Новим 2022 роком. Про це повідомляється у статистиці на сайті Держстату.

За інформацією джерела, у грудні 2022 року середня заробітна плата штатного співробітника організації/підприємства/установи в Україні становила 17 453 грн. Розмір мінімальної заробітної плати становить 6500 гривень. За місяць розмір середньої зарплати став вищим на 22,2%.

На Харківщині, згідно з даними Держстату, до кінця минулого року рівень середньої зарплати становив 14 843 грн. Варто зазначити, що за рівнем середньої зарплати Харківська область знаходиться поряд із Херсонською, Тернопільською, Сумською, Житомирською, Волинською, Черкаською та Чернівецькою областями.

Також в оновленій статистиці повідомлялося про те, що заборгованість із виплати заробітної плати співробітникам у Харківській області станом на 1 січня 2022 року склала 490 617 гривень. А загалом в Україні рівень заборгованості становить 3 207 096 гривень.

Читайте також

На Харківщині продовжують змінюватися ціни на цигарки. У статистиці на сайті Держстату повідомили, що з грудня 2021 по січень 2022 року тютюнова продукція стала дорожчою. Найбільше змінився цінник на сигарети із фільтром преміумкласу. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

За місяць у Харківській області змінилися ціни на овочі. Найбільше за цей період подорожчала білокачанна капуста. З актуальними цінами на овочі можна ознайомитись тут.

У Харківській області подорожчає водопостачанняЧинні тарифи покривають лише 90% витрат на централізоване водопостачання та 76% на централізоване водовідведення.



Джерело: http://www.ukrstat.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися