У Харківській області подорожчає водопостачання

На Харківщині зростуть тарифи на воду

У Лозовій збираються підняти тарифи на воду і це при тому, що там підіймали ціну нещодавно - 1 січня 2022 року. Про це розповіли у пресслужбі Лозівської територіальної громади.

Наразі тариф на воду у місті – 36 гривень за кубометр, а на каналізацію – 34,8 гривні за кубометр. Згідно з розрахунками, незабаром водопостачання коштуватиме людям 39,60 гривні за кубометр, а водовідведення — 43,20 гривні.

Чиновники заявили, що чинні тарифи покривають лише 90% витрат на централізоване водопостачання та 76% на централізоване водовідведення.

Інші новини Харківської області:

Також видання повідомляло про те, що у лабораторному центрі оприлюднили результати досліджень якості води центрального водопостачання Харкова. Загалом 1082 проби було досліджено за мікробіологічними показниками, з них 22 проби (2%) не відповідали нормам епідемічної безпеки. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в Україні по бізнесу сильно б'є зростання ціни на газ, сировину й інші витрати. Вже у січні 2022 року така ситуація може призвести до перебоїв із постачанням хліба. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові жителі дуже часто витрачають свою тисячу гривень, яку їм дали після вакцинації в рамках програми "Е-підтримка", на книги. Тепер місту загрожує дефіцит паперу для друкарства. Про це розповіли багато книговидавців.

Президенти України та Туреччини скріпили своїми підписами не лише договір про зону вільної торгівлі. Чиновники двох країн підписали ще кілька двосторонніх документів. Вони регулюватимуть співпрацю у сфері високих технологій, податкової та молодіжної політики. Про це повідомляє сайт президента.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися