У Харківській області дорожчає бензин: названо ціни на АЗС

За місяць у місті значно збільшилися ціни на бензин та автогаз

У період із січня по лютий поточного року на харківських заправках змінилися ціни на бензин, дизельне паливо та автогаз. Про це повідомляє сайт Мінфін.

Так, у період з 21 січня по 22 лютого у Харкові та області найбільше змінилася ціна на дизельне паливо. Місяцем раніше літр обходився автовласникам 30,64 грн, а в лютому вартість зросла до 33,77. Різниця складає 3,17 грн.

Бензин за місяць також став дорожчим у межах трьох гривень. Наприклад, бензин А-95 преміум на заправках станом на 22 лютого коштує 36,65 грн/л. У січні його ціна на літр становила 33,71 грн. Бензин А-95 коштує сьогодні 34,70 грн/л, а місяцем раніше вартість літра становила 31,64 грн. Бензин А-92 коштує на АЗС 33,72 грн/л, це на 3,11 грн більше, ніж у січні.

Також наголошується, що з січня до лютого у Харківській області подешевшав автогаз. Наразі його продають по 18,75 грн, а раніше – по 18,89 грн. Його ціна протягом усього місяця була практично стабільною та змінювалася в межах десяти копійок.

Читайте також:

• У Харкові та Харківській області дорожчають харчові продукти. Згідно з цією державною статистикою, після Нового року овочі, м'ясо, бакалія і т.д., підвищилися в ціні. Проте є й низка продуктів, які, навпаки, подешевшали за місяць.

• З березня 2022 року до приміських автобусів Харкова та Чугуєва мають намір підвищувати тарифи на проїзд. Докладніше про нові ціни на проїзд читайте тут.

• Стало відомо, скільки грошей заробила Харківська область за 2021 рік. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися