Жителі Балаклії почали отримувати пенсії одразу за декілька місяців

Продовжується робота, щоб виплатити пенсії в повному обсязі.

Відучора жителі Балаклії на Харківщині вперше почали отримувати пенсійні виплати. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Так, Укрпошта, Ізюмська районна військова адміністрація та Балаклійськая міськая рада вперше після звільнення спільно організували видачу пенсій для мешканців міста Балаклія.

Пенсіонери отримали виплати за травень, липень та вересень.

Робота з забезпечення мешканців Балаклійської громади пенсійними виплатами продовжується і надалі.

picture

picture

Нагадаємо, що в Балаклії 12 вересня запрацювало мобільне відділення "Нової Пошти". Працюватиме поки що тільки мобільне відділення, де приймають та відправляють посилки вагою до 10 кг. Відділення знаходиться за адресою: м. Балаклія, вул. Жовтнева, 18 і працюватиме щодня з 11 до 16 години. Зараз оплатити послуги з доставки на місці можна лише через мобільний додаток Нової пошти або надіслати посилку за рахунок отримувача. Поки що розрахуватися готівкою в мобільному відділенні не можна.

Тепер жителі Балаклії зможуть отримувати посилки від близьких та рідних та гуманітарну допомогу. Також вони зможуть замовляти найнеобхідніше в інтернеті – їжу, ліки, речі першої необхідності чи товари, яких ще немає у місцевих магазинах.

Також налагоджується надання медичних послуг населенню. Наразі в області працюють 25 бригад екстреної медичної допомоги. На деокупованих територіях Харківщини зараз проводиться обстеження стану приміщень медзакладів, а також з’ясовуються потреби медиків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту охорони здоров’я ХОВА.

У Балаклійській ЦРЛ наразі проводять заходи щодо розмінування території. Під час обстрілів було вибито вікна в приміщеннях інтенсивної терапії, дитячої реанімації, лабораторії. Вирішується питання забезпечення медикаментами. Розмінування триває і на території Ізюмської ЦРЛ. Лікарню зруйновано, персонал чекає на дозвіл, щоб повернутися в місто. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися