У Харківській області продають землю: подробиці

Аукціони заплановані на жовтень 2023 року

У Близнюківській громаді оголосили земельні торги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Близнюківської селищної ради

Повідомляється, що селищна рада оголосила земельні торги з продажу права оренди на низку земельних ділянок.

Так на торги виставлені земельні ділянки для:

  • ведення товарного сільськогосподарського виробництва

  • рибогосподарських потреб

Загалом на торги виставили 10 земельних ділянок різної площі. Аукціони проводитимуться у жовтні.

Ознайомитися детальніше з пропозиціями можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові на позачерговій сесії міської ради 6 вересня вирішили провести інвентаризацію земель комунальної форми власності для будівництва бомбосховищ для навчання дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міськраді повідомили, що інвентаризації підлягають земельні ділянки для експлуатації та обслуговування Харківського ліцею №91 у Слобідському районі та Харківської гімназії №88 в Індустріальному районі. За словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, відповідне рішення ухвалили, щоб оформити права користування зазначеними земельними ділянками для будівництва там повноцінних бомбосховищ на 450 учнів.

“Нагадаємо, що перше таке бомбосховище для навчання згідно з усіма сучасними нормативами безпеки планують побудувати спочатку в Індустріальному, а потім в інших районах міста”, - повідомили у Харківській міській раді.

Детальніше про підготовку безпечного простору в Харкові читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися