Харківським підприємцям пропонують допомогу: як отримати

Підприємці Харкова можуть отримати безплатну консультацію

У Харкові відкрили платформу “Харків бізнес-хаб” для розвитку підприємницького середовища. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, команда хабу надає консультативні послуги, орієнтуючись на актуальні запити громадян: допомагає з підбором грантових програм на розвиток власної справи, розʼяснює експортно-імпортні та інші фінансові бізнес-можливості, якими можуть скористатися підприємства. 

Очільник міста зазначив, стабільність економіки та добробут мешканців Харкова сьогодні напряму залежать від активності малого та середнього бізнесу. Саме тому зараз критично важливо підтримувати бізнес-спільноту та сприяти її зростанню всіма можливими способами. “Успіх міста та його мешканців народжується у трикутнику “влада-бізнес-громада”, - підкреслив мер. 

Підприємці Харкова можуть отримати безплатні консультації за наступними напрямками: 

  • базова - можна ознайомитися з фінансовими можливостями для харківських підприємців та тим, чим Харків Бізнес Хаб може допомогти. Спеціалісти готові проконсультувати та підказати найкращі шляхи для розвитку бізнесу,

  • гранти - можна проконсультуватися з експертом з написання грантів щодо бізнесу. Можна дізнатися всі особливості заповнення грантової заявки, ведення документообігу та звітності перед донорами. Все це підвищить можливість залучити кошти на розвиток бізнесу,

  • експорт - експерт підкаже, як краще підготуватись до експортної діяльності компанії або розширення існуючої,

  • імпорт - експерт надасть консультацію щодо особливостей організації процесів та підготовки необхідної інформації.

Записатися на консультацію можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що роботодавці у Харкові можуть отримати грошову допомогу




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися