Мер Харкова знову за кордоном: інвестори назвали основні напрямки відновлення міста

Ігор Терехов у Варшаві взяв участь у засіданні британсько-української групи з питань інфраструктури.

Харківський міський голова Ігор Терехов 2 серпня обговорив можливості відновлення Харкова з зарубіжними інвесторами у Польщі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У заході також взяли участь представники британського та українського урядів, соціально активний іноземний бізнес, який вже задіяний або налаштований на участь у проєктах з відновлення України.

За словами мера, іноземні партнери зацікавлені інвестувати у відновлення Харкова. Найбільш інвестиційно привабливими сферами вони вважають енергетику, освіту та промисловість.

"Ми маємо чіткий план відновлення міста. Серед першочергових проєктів, які ми реалізуємо вже сьогодні, - побудова сучасних наукового та промислового кварталів, впровадження сонячних електростанцій та потужних газотурбінних установок, які дозволять місту жити та працювати навіть у випадку обстрілів енергетичної інфраструктури", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чому мешканці Харківщини не погоджуються на евакуацію

Наразі на території Куп’янської громади залишається понад 12 тисяч людей і більше півтисячі дітей. Місцеві не поспішають евакуюватися у більш безпечні райони Харківщини. Про це в етері телемарафону повідомив начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін, інформують "Коментарі. Харків".

"Станом на зараз на території Куп’янської громади проживає понад 12 тисяч людей, з них 546 дітей. Хоча у місті з листопада діє добровільна евакуація. Але люди нехтують пропозицією", – повідомив Андрій Беседін.

Чому люди залишаються під обстрілами та наражають на небезпеку дітей – читайте за посиланням.

Що зараз робиться на проспекті Гагаріна у Харкові

На проспекті Гагаріна завершили перекладання колектору Бригади КП "Харківводоканал" переклали 600 м каналізаційного трубопроводу діаметром 1500 мм на пр. Гагаріна у Слобідському районі. Після виконання всіх технологічних процесів оновлена ділянка колектору знову функціонує в заданому режимі та перекачує такий же обсяг стоків, як і раніше.

Коли впорядкують та заасфальтують територію на проспекті Гагаріна – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися