Харків укладе договір про співробітництво зі швейцарським виробником трамваїв Stadler

Договір про нові трамваї буде підписано найближчим часом

У Харкові 6 жовтня відбудеться підписання меморандуму про співробітництво між швейцарською компанією-виробником вагонів для рейкового транспорту та міською радою Харкова. Про це йдеться у програмі Міжнародної конференції "Харків: розвиток та інвестиції".

Підписання Меморандуму відбудеться у рамках проведення конференції, на якій братиме участь велика кількість високопосадовців та міжнародних інвестиційних компаній, фінансових організацій, дипломатичних місій та бізнесу.

Також під час конференції відбудеться презентація трамваю виробництва швейцарської компанії Stadler. Презентація відбуватиметься у режимі реального часу. Компанія та представники харківського депо №2 представлятимуть модель трамвая, яка вже місяць знаходиться у Харкові та проходить випробування на коліях міста. "Коментарі" повідомляли про те, що трамвай є трисекційним і низькопрофільним і відрізняється за класом від своїх харківських аналогів.

Новенький та високотехнологічний трамвай вже пройшов кількома маршрутами у місті, та довів свою спроможність долати особливості харківських колій, розвороти. Також команда техніків Харківського депо вивчила особливості механізмів трамваю програму його обслуговування.

Сама конференція покликана обговорити міжнародну економічну інтеграцію, розглянути можливості та перспективи розвитку Харкова та України, побачити інфраструктурні проєкти та закласти підґрунтя для співпраці органів влади з міжнародними партнерами.

Через презентацію швейцарського трамвая протягом кількох годин не курсуватимуть за своїми маршрутами трамваї у місті, які проходять по проспекту Незалежності. "Коментарі" повідомляли, що маршрути будуть змінені, а деякі скасовані протягом 6 жовтня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися