У Харкові за минулий тиждень відремонтували шістнадцять світлофорів

Також відремонтовано і замінено огородження, контролери і дорожні знаки.

За минулий тиждень фахівці КП "Харків-Сигнал" звітували про те, що відремонтували 132 елементи огородження, встановили нові та замінили 39 наявних дорожніх знаків. Про це повідомляють в Харківській міській раді.

За тиждень комунальники також замінили та відремонтували сім світлофорних стійок та шість світлофорних об'єктів. Було проведено ремонт десяти світлофорних об'єктів та дванадцяти контролерів за заявками містян.

В КП "Харків-Сигнал" нагадують, що повідомити про експлуатаційні недоліки в утриманні технічних засобів організації (регулювання) дорожнього руху на території міста Харкова можна за тел.: (057) 731-28-14, (057) 731-28-16, (063) 822-12-11 (цілодобово).

В травні "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова звернулися до міської влади з проханням переглянути тривалість роботи світлофорів. Відповідне звернення зареєстрували на сайті електронних петицій до влади Харкова. Автор звернення, Марина Маслова пояснила необхідність впровадження змін: “У зв'язку зі збільшенням кількості автомобілів в місті, а також з метою запобігання виникнення аварійних ситуацій на дорогах в темну пору доби, прошу розглянути можливість збільшення часу роботи світлофорів в м. Харків до початку дії комендантської години. Наразі світлофори вимикаються о 20:00”.

Також в травні прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно директора комунального підприємства за фактом розтрати кошти при постачанні електроенергії. Про це стало відомо з релізу прокуратури та порталу “Судова влада”. Як вдалось встановити Харківському антикорупційному центру, мова йде про директора комунального підприємства “Харків-Сигнал” Андрія Вікторовича Курлова, інформують "Коментарі. Харків".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися