Мільйон на зарплати замість доріг - в Роганській ОТГ розповіли скільки отримали чиновники в лютому

Місцеві жителі кажуть, що жодних проблем громади чиновники не вирішують

Роганська об'єднана територіальна громада витратила на зарплати чиновників виконавчого комітету ОТГ 890 тисяч гривень. Про це повідомляє "Вечірній Харків" із посиланням на відповідь установи на журналістський запит.

Згідно повідомлення, у лютому голова Роганської ОТШ Марія Черненко отримала 54 000 гривень офіційної зарплати, 10 530 з яких заплатила у якості податків. "Чистими" її заробітна плата склала 43 470 гривень.

Її перший заступник Руслан Шелудько отримав 27 973 грн, заступник з економічного розвитку Микола Сапелкін та заступник з питань житлово-комунального господарства Сергій Ляшко - по 26 323 грн, а заступник з гуманітарних питань та соціально-економічної політики Микола Котелевець - 30 549 гривень.

Секретар сільської ради Тетяна Корсуненко отримала у лютому 46 689 гривень, секретар виконкому Валентина Чупова - 41 370, а староста Тетяна Жукова - 21 517 гривень.

Також чималу зарплату у гривнях отримав головний бухгалтер ОТГ, Степко Л.А., що обіймає одразу дві посади: заступника начальника та спеціаліста 1 категорії відділу бухгалтерського обліку - 28 818 гривень.

Мешканці Роганської ОТГ дуже часто жаліються на те, що на території громади жодна людина з керівництва насправді не займається реальним вирішенням проблем, особливо, станом доріг, які перебувають у кричущому стані.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харківській облраді повідомили про терміни ремонту доріг в області. В основному зараз займаються відновленням та будівництвом тих доріг, на які виділили кошти з державного бюджету за програмою "Велике будівництво".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися