Мешканцям Харківщини розповіли, коли в області відремонтують дороги (відео)

В області ремонтують в основному ті дороги, на які виділили кошти з держбюджету в рамках програми "Велике будівництво" - траси обласного та державного значення

На Харківщині триває ремонт траси Харків - Липці - Борисівка, яка внесена до переліку об'єктів президентської програми "Велике будівництво". Про дати завершення робіт розповіли у прес-службі Харківської облради.

Згідно проєкту наразі проводиться ремонт ділянки довжиною 5,8 км. Її мають завершити до кінця квітня. Ремонтні роботи на трасі також проводилися і в минулому році. Загалом до травня має бути відремонтовано 17 км дороги з наявних 35 км. Останню частину дороги ремонтуватимуть наступного року.

В рамках робіт ремонтники фрезерують асфальтобетонне покриття, та замінюють основу, укріплюють узбіччя, наносять дорожню розмітку. На трасі буде також встановлено 11 автобусних павільйонів.

Дорогу у самому селі Липці робити не планують, адже вона не входить до президентського проєкту. Натомість там розглядають можливість перенаправити водовід на одній з вулиць, яку під час дощу повністю заливає водою та підтоплює розташовані на ній будинки.

Також на червень запланований ремонт дороги через дамбу у селі Глибокому та наведено порядок на її придорожніх ділянках. Ще 200 млн гривень з державного бюджету виділено на капітальний ремонт дороги у Вільхівській громаді. Буде облаштовано під'їзну дорогу до селища Березівка.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що та трасі у Люботині інспектор патрульної поліції зупинив водія та представився інопланетянином, не зміг пояснити причину зупинки, назвав дурнем та запропонував оглянути свої шкарпетки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися