У Харкові почали готуватися до Нового року - скільки коштуватиме місту ялинка

Святкові прикраси у центрі міста мають з'явитися не пізніше 15 грудня

У Харківській міськраді вже оголосили тендери на оформлення міста до Нового року. Відповідні оголошення були розмішені від імені Комунального підприємства "Міський інформаційний центр" на сайті державних закупівель Prozorro, повідомляє ХАЦ.

На новорічні прикраси планують витратити 4 мільйони 400 тисяч гривень. За ці кошти хочуть, аби підрядник оформив у новорічному та різдвяному стилі майдан Свободи та майдан Конституції.

У перелік робіт включені монтування з подальшим демонтажем новорічної ялинки на обох площах. Також ці локації мають оздобити хвоєю та піксельною сіткою.

У документації також вказано на необхідність наявності Діда Мороза, льодового кристала та святкового навісу.

Також довкола інсталяцій мають бути встановлені огорожі. Їх змонтувати мають ще до 11 листопада.

Ялинки з'являться на обох площах до 15 грудня.

Демонтаж усього святкового обладнання має бути закінчений до 19 січня 2022 року.

Подавати на аукціон тендерні пропозиції підрядники можуть протягом всього вересня, а переможця визначатимуть 5 листопада.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Харківська міськрада заплатила майже 1,4 мільйона гривень на оновлення та надання статусу місту Харкову у міжнародних кредитних рейтингах. Договори укладені з двома міжнародними рейтинговими агентствами: Fitch та Moody’s. Перше агентство за свої послуги отримає 627 тисяч гривень, друге - 784 тисячі гривень. У січні цього року подібний договір було укладено і з рейтинговим агентством України IBI-Рейтинг, яке мало оновити та присвоїти Харкову кредитний рейтинг за національною шкалою.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися