Народна депутатка з Харкова приховала від НАЗК мотоцикл, кілька приміщень та 4,4 млн гривень

Раніше нардепка засвітилася у скандалі з листуванням у залі Верховної Ради, де вона писала, що збирається "валити з країни"

Депутатка Верховної Ради від фракції "Слуга народу" Анна Колісник з Харкову опублікувала декларацію про доходи за минулий рік, яка у багатьох пунктах не відповідає дійсності. Хибну інформацію виявила перевірка НАЗК. Про це повідомили у Депо.Харків.

Так перевірка не побачила у декларації даних про нежитлове приміщення, 1/4 якого володіє Анна ще з 2013 року. Вартість цієї нерухомості станом на минулий рік складала близько 300 тисяч гривень. Нардепка зазначила, що вона не стала вказувати цю інформацію через те, що не змогла знайти документи, які вказують на її права власності.

Також Анна Колісник не вказала інформацію про те, що користується квартирою у Києві вартістю 1,6 млн гривень. Не зазначено у декларації і про те, що вона орендувала іншу квартиру у столиці протягом року - з вересня 2019 до вересня 2020 року. За цю квартиру вона отримувала компенсацію вартості оренди від Верховної Ради.

У своїй декларації за минулий рік Анна не вказала, що володіє мотоциклом Honda 2014 року випуску. За її словами, вона продала цей байк ще 4 роки тому, проте його так і не перереєстрували.

НАЗК підрахували, що загальна сума не заявлених коштів, які відрізняються від тих, що вказані у декларації нардепки, складають 4,4 мільйони гривень.

Нагадаємо, Анна Колісник найбільше відома тим, що її журналісти впіймали за листуванням у залі Верховної Ради під час засідання, у якому вона писала своєму співрозмовнику про те, що настав час "валити з цієї країни". Це листування велася під час доповіді головнокомандувача ЗСУ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що двоє з харківських депутатів-мажоритарників не підтримали 5 жовтня відсторонення голови Верховної Ради Дмитра Разумкова від ведення двох пленарних засідань.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися