У Харківській області вперше за 60 років ремонтують міст: як відбуваються роботи (ФОТО)

Ремонт на мосту автодороги Р-78 Харків-Зміїв-Балаклея-Гороховатка триває понад пів року

На мосту автомобільної дороги державного значення Р-78 Харків-Зміїв-Балаклея-Гороховатка продовжуються ремонтні роботи. Наразі вже надано комфортний проїзд по споруді, проте роботи ще продовжуються. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

За інформацією джерела, ремонт на мосту було розпочато ще у квітні поточного року. До цього його капітально не ремонтували упродовж 60 років.

picture

Спочатку було проведено роботи на правій частині проїзду. Мостовики заармували та забетонували плиту, встановили опалубку тротуарів, виконали роботи з влаштування деформаційних швів, перильного та бар'єрного огородження, а також встановили зносостійке покриття на тротуарах, а також влаштували двошарове покриття. Після цього аналогічні роботи було проведено на лівій частині мосту.

Зазначається, що зараз автомобілям надано можливість проїзду мостом. Також робітники вже завдали розмітки.

До кінця 2021-го, як зазначають у пресслужбі, роботи завершено не буде. Повне завершення ремонту на мосту планується у 2022 році.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що автодорозі Старий Салтів – Приколотне, яка сполучає три великі населені пункти – Великий Бурлук, Старий Салтів і Вовчанськ, проводять ремонтні роботи. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у місті Лозова, що у Харківській області, завершено капітальний ремонт Палацу культури, який було виконано у рамках Програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися