Вперше за 20 років: під Харковом проводять ремонт на стратегічно важливій дорозі (ФОТО)

Дорога з'єднує три великі населені пункти

На автодорозі Старий Салтів – Приколотне, яка з'єднує три великі населені пункти – Великий Бурлук, Старий Салтів та Вовчанськ, проводять ремонтні роботи. Про це повідомляє видання "Новини. Live", посилаючись на ДП "Дороги Харківщини".

За інформацією джерела, на сьогодні відновлено ділянку дороги завдовжки понад чотири кілометри. Загалом вся дорога становить 16 кілометрів. Востаннє ремонтні роботи на цій автодорозі проводилися понад 20 років тому.

Капітальний ремонт дороги було розпочато ще 2020 року. З того моменту робітники відновили 4,2 км - було відновлено основу двошарового асфальтобетонного покриття, зміцнено узбіччя, оновлено розмітку та також було замінено знаки.

Директор ДП "Дороги Харківщини" Ігор Турченко зазначив, що ця дорога є стратегічно важливою, оскільки з'єднує одразу три населені пункти, у яких проживає понад 15 000 осіб.

Також Турченко повідомив, що капітальний ремонт дороги триватиме і наступного року.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що у Харкові відремонтують перший єгипетський літак. Над ним працюватимуть на потужностях державного авіаційного виробничого підприємства. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові на стадіоні "Металіст" зробили люкс-ремонт для VIP-глядачів. У будівлі було зроблено капітальний ремонт, замінено оздоблення стін та підлоги, оновлено всі комунікації, приміщення отримало нове освітлення. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



путин хуесост

30 листопада 2021, 11:41

а yeбище под названием кернес не додумалось отремонтировать эту дорогу за последние 10 лет?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися