Депутат Харківської міськради від ОПЗЖ тримає в маєтку справжнього лева і називає його "рухоме майно"

Величезний кіт днями гуляє по території маєтку та їздить з господарем на машині на "зустрічі"

Саід Джавід має у власності африканського лева, який вільно гуляє по території його маєтку та їздить на машині з хазяїном у якості пасажира. Депутат міськради в останній декларації записав величезного кота у розділ "рухоме майно". Відповідний текст декларації розміщений на сайті НАЗК, а відео з забавками лева бізнесмен публікує у своїх соцмережах.

Величезний кіт з'явився у депутата у 2017 році кошеням, з тих пір лев виріс і важить вже 245 кг. Власник називає його Красунчик.

"Леви дуже сильні та витривалі, тому ми часто з моїм Красунчиком боремося, граючи, реалізуючи свою енергію виключно позитивно, а не у агресивному прояві", - розповідає Саід.

Розміщення інформації про лева у декларації у розділі "Рухоме майно" - не дивне, адже депутат часто бере з собою Красунчика у подорожі на машині, де той почуває себе звично.

"Під час виборів я їхав з дому дуже рано і повертався о першій-другій ночі. Рідні кажуть, що він міг цілий день лежати та дивитися на паркан і чекати, коли я повернуся. Він більше, ніж просто лев. Він моя душа", - ділиться депутат своїми відносинами з африканським левом.

У маєтку депутата лев має власний вольєр, але також може вільно гуляти по величезній парковій території та заходити в будинок.

"Це моя гордість, мій член родини", - каже депутат.

Саід Джавід народився у 1975 році і є очільником громадської організації "Спілка афганців України". Окрім пухнастої власності, депутат задекларував автомобіль Bently, який належав його батьку, 5 мільйонів гривень готівкою, три квартири у Харкові, будинок площею 1047,2 квадрати,  який також раніше наполовину належав його батькові, три нежитлові приміщення у Харкові та Одесі, а також недобудовану нежитлову будівлю у власності Харківської міськради.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що головний прокурор Харківщини задекларував декілька чужих BMW, на яких він їздить з дружиною, а також 270 тисяч гривень готівкою, які подарувала його жінці стороння особа.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися