Жителька Харківської області вирощує незвичайні фрукти у своєму саду (ВІДЕО)

У саду у жінки можна знайти гігантські лимони, цитрусову ікру, кумквати та багато іншого

Під Харковом проживає Валентина Черкашина, яка зуміла перетворити ділянку біля свого будинку на справжній тропічний сад і тепер не лише вирощує незвичайні фрукти, а ще й проводить екскурсії. Про це повідомляє ТСН.

Як зазначила господиня "фруктового раю", у своєму саду вона вирощує гігантські лимони. Вага одного плода становить приблизно 600-700 грамів, тоді як середня вага звичайного лимона становить 150-200 грамів.

picture

Фото - скріншот із відео

Крім того, у тропічному саду нашої героїні можна зустріти та ароматні кумквати, у яких солодка шкірка, але кисла середина. Ці плоди також називають "цитрусовою ікрою".

picture

Фото - скріншот із відео

Загалом жінка вирощує 70 сортів цитрусових, а ще – ананаси, банани, манго, авокадо та багато іншого. За словами Валентини, займатися екзотичними фруктами вона розпочала після переїзду до села, хоча до цього 20 років займалася швейною справою.

"Я дивилася у вікно і думала: "Така велика територія – 20 соток. Що б зробити з нею", - каже власниця саду.

Тоді Валентина вирішила вирощувати екзотику. Першими жінка посадила ті самі гігантські лимони, потім кумквати, і згодом справа стала розвиватися в оранжереї, стало з'являтися все більше і більше незвичайних фруктів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові перед Новим роком злетіли ціни на мандарини, без яких не обходиться жоден святковий стіл. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, як у Харківській області змінилися ціни на різні харчові продукти за 2021 рік. Найбільше зростання цін торкнулося м'яса. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися