В одному з харківських автобусів підвищать ціни на проїзд

Проїзд подорожчає вже з наступного тижня

З наступної п'ятниці підвищать тариф на проїзд у приміському автобусі за номером 1155, який курсує за маршрутом Харків (АС-3) – Бабаї (Харківський район). Про це повідомляє видання KHARKIV Today, посилаючись на слова директора фірми "Авто-ОВІ" Валерія Дробушка.

За інформацією джерела, з 25 лютого 2022 року проїзд в автобусі №1155 подорожчає на дві гривні з 13 до 15 грн. Як зазначає Валерій Дробушко, головною причиною підвищення тарифу є подорожчання пального. Друга – це зарплата.

"Зарплата піднялася, і ми її тримали. Вже все в області підняли, а тут ще й досі немає. У новому році вона підвищилася, а ми тарифи не піднімали, а мали підняти ще перед новим роком", — каже Дробушко.

Директор фірми також наголосив, що останнім часом ціни підвищилися додатково і на запчастини, і на гуму. Проте основне навантаження – це паливо (60% каси).

Дробушка також заявив, що більше змін вартості не планується, оскільки на решту маршрут уже підвищили тарифи. Попри подорожчання проїзду, як каже Дробушка, маршрут Харків-Бабаї залишається популярним серед мешканців.

Читайте також:

У Харкові можуть зрости ціни на проїзд у таксі. Водії таксі раніше повідомляли, що готові виходити на страйки та вимагати, щоб тарифи підняли на 20-30 відсотків. Це також зумовлено і високими цінами на паливо, запчастини та послуги з обслуговування авто.

У Харківській області після Нового року значно змінилися ціни на деякі овочі. Найбільше зростання цін торкнулося білокачанної капусти. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові та області за місяць зросли ціни на тютюнову продукцію. У Держстат розповіли, скільки тепер курцям обходиться пачка цигарок.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися