У Харкові може значно подорожчати таксі: на скільки зростуть ціни

Багато таксистів зібралися виходити на страйк через низькі тарифи

Харківські таксисти обурені низькими зарплатами та тарифами на їхні послуги. У зв'язку з цим вони мають намір виходити за страйк у День святого Валентина, коли на послугу спостерігається великий попит. Про це повідомляє видання Status Quo.

За словами джерела, останні кілька днів у соціальних мережах водіїв таксі в Харкові закликають приєднатися до акції. Організатори зазначають, що основне завдання полягає у тому, щоб донести до агрегаторів необґрунтованість поточних тарифів. Таксисти мають намір вимагати підвищення вартості своїх послуг на 20-30%. Це також обумовлено і високими цінами на паливо, запчастини та послуги з обслуговування авто.

Водії таксі невипадково обрали днем страйку саме 14 лютого. За їхніми словами, на це свято послугами таксі користується велика кількість людей. Організатори пропонують таксистам не включати програму агрегаторів цього дня.

"Якщо будуть водії, які не підтримають більшість і працюватимуть цього дня, то їм доведеться зіткнутися з перевезенням повітря безкоштовно", - пишуть організатори.

Якщо агрегатори відмовляться виконувати умови страйкуючих, ті мають намір продовжити акцію до 20 лютого. Водії таксі також зазначають, що не хочуть возити харків'ян за ціною маршрутки.

Варто зазначити, що городяни на інформацію про підвищення тарифів негативно відреагували. Деякі зазначили, що у випадку, якщо таксі справді подорожчає на 30%, вигідніше і дешевше буде користуватися орендованим авто. У Харкові ціна за цю послугу складає від 500 гривень на добу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що в Харківській області таксі з пасажирами злетіло з мосту.

Також видання повідомляло про те, що у харківському вищому навчальному закладі завищували ціни на їжу. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися