На Харківщині подорожчали сигарети: скільки тепер коштує пачка

Найбільше подорожчали сигарети з фільтром преміум класу

У Харкові та Харківській області за місяць змінилися ціни на тютюнові вироби. Про це повідомляється в оновленій статистиці на сайті Держстату.

Так, у період із грудня до січня виріс цінник на цигарки з фільтром вітчизняних марок. До кінця року пачка з 20 штук обходилася жителям Харкова та області в середньому 51,07 грн, у січні вартість піднялася до 51,38 грн за пачку.

Після ними покупцям стали дорожче обходитися сигарети з фільтром преміум класу. Пачка тютюнових виробів подорожчала за місяць на три гривні. У грудні її продавали в середньому по 66,96 гривні, а до січня цінник виріс до 69,83 гривні.

Цигарки з фільтром медіум класу, навпаки, стали зовсім небагато падати у вартості. Так, у грудні ціна такої пачки цигарок становила в середньому 59,03 грн., а в січні – 58,97 грн.

До речі, наприкінці листопада ціни на цигарки у Харківській області були такими:

- сигарети з фільтром вітчизняних марок – 50,56 грн;

- сигарети з фільтром медіум класу – 60,16 гривень;

- сигарети з фільтром преміум класу – 66,48 гривень;

- сигарети без фільтра – 45,59 гривень.

Читайте також:

У Харківській області значно подорожчала капуста. Цінник збільшився втричі лише за кілька місяців. Експерти пояснили, чому так сталося. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові після Нового року змінилися ціни на м'ясо. Найбільше за місяць відбулися зміни вартості яловичини.

У Харкові можуть зрости ціни на таксі. Водії оголосили про страйк через надто низькі тарифи. Вони вимагають збільшити вартість проїзду до таксі.



Джерело: http://www.ukrstat.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися