На Харківщині дівчина вбила свою доньку та викинула тіло в туалет

Горе-мати зізналася на відео, як убила свою дитину

У Харківській області 18-річна дівчина народила доньку та одразу ж убила її власними руками. Тіло дитини вбивця викинула до ями з нечистотами в туалеті у дворі свого будинку. Про подію на своїй сторінці у Facebook повідомив помічник начальника Нацполіції Харківської області В'ячеслав Марков.

Пологи молодої дівчини проходили в домашніх умовах, тому про народження дитини не було повідомлено практично ніхто. По медичну допомогу вона також не зверталася. Наступного дня після народження доньки, горе-мати задушила її, а своєму чоловікові сказала, що віддала дитину соціальним службам, поки не було вдома.

Сама дівчина зізналася, що закрила немовляті рота і носа, після чого дівчинка моментально затихла. Після цього вбивця викинула тіло новонародженої до туалету, що розташований у дворі її приватного будинку.

До речі, у пресслужбі ГУНП Харківської області повідомляють, що у сім'ї є старша дитина, якій на цей момент менш ніж два роки. Злочинця затримали. Її було повідомлено про підозру у скоєнні навмисного вбивства. За скоєний злочин дівчині загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном від десяти до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що у Харкові жінка задушила 2-річну дитину. У поліції опублікували фото з місця події. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що 13-річному вбивці дитини з Харківщини винесено вирок. Підліток повністю визнав свою провину у скоєнні вбивства 6-річної дівчинки. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися