У Харкові торгували наркотиками прямо у контррозвідці СБУ: відомі деталі

Контррозвідника піймали на "гарячому" - його затримали прямо під час продажу наркотиків цивільній особі

У Харкові співробітника військової контррозвідки викрили у розповсюдженні наркотиків. Про це повідомили у прес-службі Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил.

Прокуратура спільно з другим слідчим відділом (Харків) територіального управління ДБР, яке розташоване у Полтаві, викрили військовослужбовця контррозвідки СБУ, який систематично продавав наркотики цивільним особам.

"Слідством з’ясовано, що в лютому-березні 2021 року у місті Харкові зазначений правоохоронець, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, діючи умисно, повторно незаконно збував цивільній особі особливо небезпечну психотропну речовину – PVP", - йдеться у повідомленні.

Співробітника СБУ було затримано 21 березня безпосередньо після вчинення злочину, наразі тривають невідкладні слідчі та розшукові дії.

У повідомленні йдеться, що досудове розслідування проводиться слідчими другого слідчого відділу, який має дислокацію у Харкові, Територіального управління ДБР, за оперативного супроводження Головного оперативного управління ДБР України та Головного управління внутрішньої безпеки СБ України.

Також у прокуратурі нагадали, що згідно ст.62 Кримінального кодексу України, особа вважається невинуватою у скоєнні злочину, і не може бути покарана, доки її провина не буде доведена у встановленому законом порядку і підкріплена обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у Харківському СІЗО "смотрящий" незаконно отримував та продавав наркотики слідчо-ув'язненим та керував злочинцями.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися