У Харкові водії маршруток побилися ножами прямо на зупинці

Рано-вранці на тролейбусній зупинці два водії влаштували бійку, внаслідок якої один отримав ножове поранення, а другий кинув свою маршрутку та втік

Один з учасників бійки - водій маршрутки - вдарив свого колегу ножем, сів в маршрутку та поїхав геть. Подія трапилася рано-вранці на тролейбусному колі на Барабашово. Про інцидент розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

Близько 6:30 ранку 23 березня за телефоном "102" надійшло повідомлення про подію. Телефонував сам потерпілий, він і повідомив, що на вулиці Амурській трапилася бійка з тілесними ушкодженнями.

43-річний потерпілий чекав на поліцейських на місці пригоди. За адресою прибули керівництво та слідчо-оперативна група Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області.

Поранений заявник розповів полісменам про обставини події. За його словами, водій іншої маршрутки наніс йому тілесні ушкодження ножем та поїхав у невідомому напрямку.

"В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника.  Правопорушником виявився 50-річний громадянин Азербайджану. Чоловік покинув маршрутку біля автозаправної станції на проспекті Московському та поїхав з місця на власному автомобілі.

Працівники поліції розшукали  зловмисника та доставили його до ХРУП №1 для з’ясування усіх обставин події", - повідомили у прес-службі Нацполіції.

Потерпілого забрала швидка та доправила до Харківської міської клінічної лікарні  швидкої та невідкладної медичної допомоги. Наразі стан водія оцінюється як задовільний.

Поліцейськими були вилучені речові докази. За фактом події внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 125 Кримінального Кодексу України: умисне легке тілесне ушкодження. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на 2 роки.

Харків'яни, які постійно користуються маршрутом, на якому трапилася подія, розповіли, що між власниками двох маршрутів точиться постійна боротьба, а один з них навіть працює нелегально. На думку пасажирів, саме це могло стати причиною бійки.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що водії автобусів, які здійснюють нерегулярні перевезення до окупованих територій Донецької області, передавали у так звану "ДНР" дитячі товари - коляски та іграшки, у яких були заховані наркотики.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися