Спецоперація "Грім" - у Краснограді знешкоджували військових, які стріляли в поїзді

В результаті спецоперації та стрілянини ніхто з пасажирів не постраждав

Вночі 6 квітня до Красноградського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі влаштували стрілянину в купе потягу сполученням "Костянтинівка - Київ". Дзвінок поступив близько 2:15. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

За розпорядження начальника ГУНП в Харківській області для затримання правопорушників у дію було введено спецоперацію поліції "Грім".

На місце терміново прибули керівництво обласного главку поліції, слідчо-оперативна група територіального підрозділу, експерти, вибухотехніки, пересувна криміналістична лабораторія.

"Поліцейські з’ясували, що двоє військових закрилися в купе потягу та стріляють з вогнепальної зброї. Місце події відразу заблокували, пасажирів евакуювали. Начальник харківської поліції Андрій Рубель прийняв рішення про залучення до операції спецпризначенців КОРД. Правопорушники забарикадувалися у купе та погрожували поліцейським у разі штурму відкрити вогонь на ураження", - йдеться у повідомленні.

В результаті зловмисників затримали спецпризначенці близько 5:17 ранку. Вагон, у якому було скоєно злочин відкріпили від потягу, проте він затримується по графіку на цілих 6 годин.

Зловмисниками виявилися двоє військових, які їхали до Києва. Один з них - 30-річний чоловік затриманий, а з іншим працюють слідчі.

Відкрите кримінальне провадження за ч.4 статті 296: хуліганство та ч.1 статті 345 - погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харкові відбувся рейд на мережу аптек, які торгували наркотиками без спеціальних дозволів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися