Стрілянина та бійка: у Харкові влаштували рейд на мережу аптек

Мережу аптек підозрюють у продажу наркотиків без спеціальних дозволів, через це на неї влаштували збройний наліт

У неділю пізно ввечері у районі ХТЗ у Харкові невідомі у чорному одязі та масках заблокували аптеку, яка належить до однієї з всеукраїнських мереж. Відео з'явилося у Telegram-каналі ХС.

Спочатку молодики мітингували перед приміщенням аптеки, обклеїли її плакатами із написами "Анафема Мега-сети", потім зайшли у приміщення і влаштували скандал усередині. Трохи пізніше до них приєдналася ще одна група молодих хлопців. Після цього звичайні покупці залишили аптеку, згодом з неї вийшли протестувальники, який вже ззовні чекала інша група осіб і почалася бійка. Почулася стрілянина. Поліція прибула на місце пригоди лише згодом. На виклик приїхав лише один екіпаж, який виявився не здатним затримати таку велику групу осіб.

Користувачі у мережі причиною рейду молодиків називають чутки про продаж у цій мережі аптек у Харкові наркотичних препаратів у вільному доступі, без рецептів та перевірок.

"А взагалі-то ні для кого не секрет, що аптеки торгують наркотичними препаратами. Можливо через це на них і "наїхали". Диму без вогню не буває", - пишуть у соцмережах

Інші вважають, що прикриваючись порядними цілями, власники харківського фармацевтичного ринку наймають "активістів" для перерозподілу сфер впливу та рейдерських захоплень конкурентів. Також у таких подіях звинувачують організації, які забезпечують неофіційну "охорону" аптекам.

"Гоп-активісти" хотіли "нагнути" під свою кришу аптеку, яка торгує наркотичними засобами без рецепту, але власник аптеки пригнав тітушок, дав зрозуміти, що грошей не буде", - описує ситуацію один з користувачів.



Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що за добу у Харкові затримали 12 осіб, які мали при собі наркотики різного походження. Їм загрожує кримінальна відповідальність.



Светлана

22 лютого 2021, 12:07

Многие знают сеть аптек в Харькове,которые постоянно продают нарикам без рецептов таблетки,которые требуют рецепта,даже водичку предлагаю запить -такой в этих аптеках бизнес.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися