Касирка "Укрпошти" на Харківщині вкрала мішок із грішми, де були пенсії та соцвиплати

Начальниця каси привласнила близько 530 тисяч гривень соціальних виплат

Очільниця головної каси одного з поштових відділень "Укрпошти" у місті Лозова вкрала страховий мішок, у якому містилися кошти для пенсій, соціальних виплат і грошових переказів. Гроші вона переклала у звичайний поліетиленовий пакет із супермаркету. Про злочин повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

picture

Інцидент трапився у селі Слобідське під час перевезення поштових відправлень службовим автомобілем. Те, що страховий мішок зник, помітили працівники відділення.

За словами керівника Лозівської окружної прокуратури Романа Травкіна, начальниці головної каси повідомлено про підозру. Їй інкримінують ч. 4 ст. 191 ККУ України: заволодіння чужим майном у великих розмірах.

Суму майнової шкоди, завданої співробітницею пошти, оцінили у 530 тисяч гривень. Наразі встановлюється, чи були причетні й інші працівники відділення до вчинення злочину. Ведеться слідство. Підозрюваній вже обрали запобіжний захід - нічний домашній арешт.

Стаття, яку їй інкримінують, передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі, а також позбавлення громадянина права займати деякі посади й виконувати певну діяльність терміном на три чи більше років.

Слідство проводять правоохоронці Лозівського районного відділу поліції ГУНП у Харківській області.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Пісочині з двох державних закладів вкрали п'ять молодих туй. Зловмисників знайшли, а дерева повернули назад у землю. У соцмережах користувачі почали вигадувати жарти і стверджувати, що до крадіжки причетна губернаторка Харківщини Айна Тимчук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися