На Харківщині чоловік власноруч нарубав дерев на 85 тисяч гривень та намагався вивезти їх вантажівкою

Це вже не перший такий злочин, а вирубка лісів на Харківщині стрімко набирає обертів

У Валківському районі чоловік самотужки рубав величезні дерева та вантажив їх на вантажівку. Про подію повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Інцидент трапився в одній з Валківських лісосмуг, саме там полісмени виявили чоловіка, який якраз скоював свій злочин.

У поліції розповіли, що 35-річний чоловік, мешканець Валківського району, рубав дерева у лісозахисній смузі вздовж дороги "Київ-Харків-Довжанський" на ділянці між Олександрівкою та Вільхівським.

Це вже не перший злочин чоловіка. Раніше поліція його вже затримувала за вирубку лісу, і порушник був притягнений до відповідальності.

Слідчо-оперативна група та патрульна поліція прибули на місце події та вилучили у чоловіка речові докази прямо під час завантаження зловмисником дерев на вантажівку.

Затриманому інкримінують ч.4 статті 246 ККУ: незаконна вирубка лісу. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на 7 років. Мінімальна – на 5 років.

Правоохоронці вже повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, наразі триває слідство.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що на Харківщині електричка збила насмерть чоловіка, який вирішив перепочити на залізничній колії. Трагедія трапилася у ніч на 3 травня на залізничній станції "Коломак". Від отриманих травм постраждалий помер на місці. У зв'язку з інцидентом, на станції було обмежено залізничний рух на дві години. Обставини трагедії встановлюються, проте попередньо було виявлено, що загиблий з села Шелестове був добряче не підпитку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися