На Харківщині електричка збила чоловіка, що сидів на коліях

Причини, з яких чоловік вирішив перепочити у смертельно небезпечному місці, встановлює поліція

Трагедія трапилася вночі на 3 травня неподалік залізничної станції "Коломак". Про це повідомили у  відділі комунікації поліції Харківської області.

Близько 02:40 до чергової частини поліції повідомили про те, що у селі Шелестове на станції "Коломак" був травмований мешканець цього населеного пункту. Причиною травм став потяг, який прямував за маршрутом "Попасна-Київ".

Травми, які отримав 39-річний місцевий житель, виявилися несумісними з життям, чоловік помер на місці трагедії.

Через цей інцидент залізничний рух на ділянці станції "Коломак" було призупинено на 2 години. О 04.24 ранку 3 травня потяг "Попасна-Київ" рушив далі за маршрутом.

Поліція зафіксувала цей випадок у Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Попередня кваліфікація - порушення безпеки руху та експлуатації залізничного, повітряного чи водного транспорту  - стаття 276 ККУ.

Правоохоронці  встановили, що загиблий чоловік був сильно напідпитку, тому сидів на залізничних коліях і не помітив, що на нього рухається потяг.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що на Харківщині чоловік прийшов до свого знайомого поговорити за чаркою горілки, але дуже сильно посварився з ним, дістав сокиру та намагався зарубати його. Після цього зловмисник забрав телефон та рюкзак господаря, де були його особисті речі. Поліцейські невідкладно розпочали слідчі дії та вже за годину затримали 42-річного чоловіка, який є підозрюваним у скоєнні злочину, та вже був судимий раніше. Потерпілого з травмою голови доправили до лікарні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися