Подвійне вбивство закоханих на Великдень у Харкові: підозрюваний розповів про інтим та самозахист

За словами підозрюваного, його та загиблу за інтимом "застукав" її хлопець

Московський районний суд міста Харкова обрав запобіжний захід підозрюваному у скоєнні подвійного вбивства співмешканців на Великдень. Про це розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

Суд виніс постанову про арешт підозрюваного протягом 60 діб без права внесення застави.

Під час судового засідання адвокат підозрюваного повідомив, що його підзахисний своєї вини не визнає та заявляє, що вбивство було самозахистом. На додаток, за його словами, захищаючись, він вбив  лише 29-річного чоловіка.

"Він мав інтим із загиблою. Їх "застукав", вибачте, загиблий дівчини - він накинувся та вбив її. Після цього напав на підзахисного, який почав оборонятися - з отаким результатом", - розповів адвокат.

Своєю чергою прокуратура вважає провину підозрюваного повною. Слідча група розшукала речові докази у місці проживання підозрюваного. За словами прокурора хлопець народився у 1999 році та наразі навчається у вищому навчальному закладі.

Нагадаємо, тіла загиблої пари були знайдені ввечері на Великдень 3 травня. Мати 29-річного постраждалого прийшла в гості до співмешканців і знайшла сина та його 24-річну дівчину мертвими з чисельними колотими ножовими пораненнями.

Поліція, яка прибула на місце, за кілька годин отримала інформацію про причетність до вбивства знайомого загиблих.

"Коментарі" повідомляли про те, що підозрюваного затримали вже наступного дня у його оселі. Там же були знайдені речові докази, які також вилучило слідство. Було заведено кримінальну справу за обвинуваченням в умисному вбивстві за ч. 2 статті 115 ККУ. Санкція статті передбачає від 15 років позбавлення волі до довічного ув'язнення.



Дмитрий

4 жовтня 2022, 19:39

Встречался ранее с девушкой которую убила эта тварь. Надеюсь его прикончат в тюрьме.

Нюша

7 травня 2021, 00:53

Саша был спокойным уравновешенным молодым человеком, он не мог убить свою любимую. Я поверю в то, что он мог развернуться и уйти, если бы их застукал на горячем. Нестыковка:1) по версии Егора, если Саша набросился на Женю и совершал колото- резаные раны, что в это время делал Егор? Одевался и стоял смотрел как Саша это делает??? Перерезать горло и сделать 18 ран ножом не за одну минуту. 2) Был такой невменяемый, что после убийства Саши, нашел ключи и вышел из квартиры, предварительно закрыв ее на замок( мама открыла замок запасным ключем)??? 3) Почерк совершенного преступления один: у обоих перерезано горло и нанесены колото- резаные ранения( у Жени 18, у Саши более30)

украинка

6 травня 2021, 13:52

путин хуесост, ,а это тут к чему? путин и здесь виноват? Или у вас вавка в голове?

путин хуесост

6 травня 2021, 11:39

путин хуесост

Кто-туся

6 травня 2021, 10:56

от интима остаются следы - проведите экспертизу и узнаете была ли связь. Или свидетелей, которые бы видели выходил ли из дому вообще в этот выходной воскресный день Пасхи убитый Александр. Или просто этот адвокатишка выгораживает убийцу-садиста любыми способами, очерняя погибших. Бога не боятся ни он, ни его клиентик...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися