Патрульний у Харкові вжив наркотики та вирушив ховати "закладки" (оновлено)

Очевидці кажуть, що його затримали вже не вперше, але до цього відпускали

У Харкові зловили чоловіка, який у стані наркотичного сп'яніння займався розповсюдженням наркотиків. Коли його затримали, виявилося, що він працює у Патрульній поліції Харківської області. Відео затримання надіслали до харківського Telegram-каналу "Нетипичный Харьков".

Чоловіка затримали тоді, коли він розкладав "закладки" з наркотичними речовинами, використовуючи свій особистий автомобіль. Він був одягнений у цивільний спортивний одяг, але у нього в кишені виявилося посвідчення на ім'я лейтенанта поліції Романа Олександровича. Його він отримав  травні 2018 року, а дійсне воно до 2022 року.

На відео чоловіка запитують, з якого року він працює у поліції та на якій посаді. За словами Романа, він є інспектором Управління патрульної поліції Харківської області з 2015 року.

Автори надісланого відео розповідають, що цього патрульного інспектора зупиняють за розповсюдженням наркотиків вже не вперше, але довести його провину саме у скоєнні цього злочину не можуть. Через це чоловіка відпускають.

Цього разу чоловіка затримала поліція. Офіційних коментарів від пресслужби Нацполіції чи Патрульної поліції Харківської області поки не було.





Оновлено: через кілька годин після оприлюднення відео в ЗМІ та пабліках Харкова, пресслужба Патрульної поліції Харківської області прокоментувала ситуацію, що склалася, назвавши подібну поведінку свого співробітника неприпустимою пообіцявши провести службове розслідування і відреагувати відповідним чином.


Нагадаємо, лише вчора "Коментарі" розповідали про те, що патрульні Нацполіції Харківської області потрапили на відео, у  якому перехожий робить їм зауваження щодо порушення ними ПДР, та пропонує усунути порушення. Але у відповідь на його слова патрульні починають з нього глузувати, сперечатися щодо дорожніх знаків та відмовляються назвати свої імена та показати посвідчення, хоча цього вимагають норми законодавства.



Активист

16 червня 2021, 16:25

Этот патрульный больше похож на атошника а не на полицейского.Хотя чему удивляться.Какая власть с министром такие и подчиненные.

Елена

16 червня 2021, 16:00

Вот гнида - оборотень

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися