У Харкові відкрили полювання на тютюнові кіоски - чотири згоріло, один - розтрощили (фото, відео)

Усі кіоски загорілися вночі протягом однієї години, всюди причиною є умисне підпалення

У Харкові за останню добу зафіксовано одразу п'ять нападів на кіоски та торгові точки, у яких продають тютюнові вироби. Про це повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Вночі протягом однієї години пожежники отримали одразу чотири повідомлення про пожежі - усі вони у пересувних кіосках з продажу цигарок та тютюнових виробів.

Першим о 2:33 спалахнув модульний кіоск на вул. Валентинівській, 21, поблизу станції метро "Студентська". Там вогонь палав так сильно, що перекинувся на сусідню кав'ярню. Загальна площа загоряння склала 6 квадратних метрів, через це на місце пожежі прибули дві бригади рятувальників на автоцистернах. З полум'ям пожежники боролися більше ніж годину, а повністю ліквідували лише о 3:56.


Ще один кіоск загорівся на проспекті Науки, 60-а, неподалік станції "23 серпня" о 2:40. Очевидці повідомляють, що там причиною загоряння став "коктейль Молотова", який кинули у кіоск. Також вибухівка зачепила і припаркований поряд автомобіль Renault Trafic. Вогнеборці ліквідували пожежу о 3:20.


О 2:43 у рятувальну службу поступило повідомлення про займання кіоску на Московському проспекті, 190/1. Там загорілася ганчірка, яку хтось облив соляркою та підпалив на причепі кіоску. В результаті полум'я охопило близько 1 квадратного метра торгової точки. Ліквідували пожежу швидку - вже о 2.59.

Такий самий кіоск, як і перший, спалахнув о 2:54 біля метро "Палац Спорту" на Московському проспекті, 144. Площа загоряння складала 2 квадратних метри. Вогнеборцям знадобилося 16 хвилин, аби повністю знищити полум'я.

У ДСНС повідомили, що причинами усі чотирьох пожеж стали джерела відкритого вогню, які були занесені на об'єкти умисно.

Трохи раніше, вдень, був знищений ще один кіоск із продажу тютюнових виробів. У харківських пабліках з'явилося відео, як декілька невідомих налітають на палатку та перекидають її разом із продавчинею похилого віку, що знаходилась всередині. А потім починають трощити все, що було всередині та обливати горючою сумішшю.


Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харкові чоловік створив злочинне угрупування, куди покликав власного сина та двох іноземців. Разом вони катували студентів та вимагали у них гроші.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися