У Харкові через "Чий Крим?" пролилася кров - подробиці кривавої сутички

Бійка сталася в нічному закладі, одному з учасників загрожують виправні роботи

В одному з нічних закладів Харкова на площі Павлівській рано вранці між кількома відвідувачами сталася сутичка, в результаті якої один з учасників отримав поранення руки. Відео спору і деталі події оприлюднили в харківських групах Telegram і в відділі комунікації Харківської області.

Між двома чоловіками з-поміж клієнтів закладу відбулася спочатку сварка на словах, потім пішли в хід кулаки, в результаті один з них отримав поранення руки гострим предметом.

З одного з відео, опублікованому в соцмережах, стає зрозумілим, що потерпілий вважає, що його суперник схопив ніж і завдав поранення саме ним. Те ж саме підтверджує один зі свідків.

В іншому відео, яке зняли свідки з боку ймовірного нападника, кажуть, що поранення було нанесено не ножем, а гострим краєм розбитої склянки, яка розбилася безпосередньо під час бійки, а потерпілий на неї впав.

Під час з'ясування відносин між чоловіками з боку потерпілого пролунало запитання: "Чий Крим?" У відповідь на що другий учасник бійки відповідає: "Наш".

На місце події прибула поліція, яку викликала 29-річна свідок. Повідомлення надійшло близько 03:50 8 липня. Патрульні опитали свідків і встановили особи обох учасників бійки. Ймовірним нападником є 34-річний харків'янин.

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У разі встановлення вини нападника його будуть звинувачувати за статтею 125 КК: умисне легке тілесне ушкодження. Покарання передбачає сплату штрафу в сумі 850 гривень, або до 200 годин громадських робіт, або до року виправних робіт.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Харкові чоловік разом із сином організував банду і тероризував студентів, вимагаючи в них гроші.



путин хуесост

8 липня 2021, 17:02

какие же хохлы дауны

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися