У Харкові чоловік ліг полежати на залізничних рейках і не вижив

25-річний чоловік використовував залізничні колії як подушку

У Харкові в Основ'янському районі поїзд наїхав на чоловіка, який лежав прямо на рейках. Від отриманих травм він помер. Про деталі розслідування обставин події розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

Трагедія сталася недалеко від залізничної станції Новожаново пізно вночі 11 липня. Близько 02:30 у поліцію надійшло повідомлення про криваву подію біля нерегульованого залізничного переїзду за адресою Дудківська, 1.

Електропоїзд, який здійснює приміські маршрути, тільки вийшов із депо й прямував на початкову станцію "Харків-Пасажирський". Раптом на шляхах з'явився чоловік, що лежав поруч із ними, а голову поклав на рейки, як на подушку. Зупинитися поїзд не встиг і скоїв наїзд на чоловіка. В результаті він отримав смертельні травми.

Загиблим виявився місцевий житель 1996 року народження. Як він опинився на рейках - встановлює слідство.

Залізнична колія на цьому маршруті не завантажена, тому на рух інших потягів трагедія не вплинула.

У поліції з приводу події відкрили кримінальне провадження за ст. 276 КК: порушення правил безпеки руху залізничного транспорту. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Харківській області загинув тримісячний малюк. За його життя боролися в реанімації лікарі, але врятувати дитину не вдалося. Попередньою версією про причини смерті немовляти називають отруєння дитячою сумішшю.

Відомо, що матір померлої дитини не зверталася до лікарів під час вагітності, народжувала не в лікарні і не зареєструвала офіційно новонародженої дитини у відповідних органах.




Правдивый

13 липня 2021, 15:42

А что так можно было скрыть убийство ?!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися