Під Харковом легковик врізався лоб у лоб з мікроавтобусом: водій заснув за кермом (ВІДЕО)

Співробітники ГСЧС вирізали водія легковика

В смт Високий вранці 19 липня на Окружній сталася жахливе ДТП. Відповідні відео очевидці публікують у соцмережах.


Зазначається, що зіткнулися автомобілі Volkswagen Transporter і ЗАЗ-1102. За попередніми даними, "Таврія" виїхала на зустрічну смугу, де і сталося лобове зіткнення. У легковика знесло ліву частину, а в мікроавтобуса зім'ялася передня.

За словами очевидців, 20-річний водій "Таврії" заснув за кермом. Після ДТП його вирізали з автомобіля співробітники ДСНС. Чоловіка передали медикам швидкої допомоги. На місці події утворилася автомобільний затор, який тягнеться через селище Наукове.

Інші ДТП:

У Харкові вночі 18 липня дівчина за кермом Daewoo Lanos врізався у стовп на вулиці Високовольтній. За словами очевидців, дівчина намагалася об'їхати знак ремонту дороги, але не впоралася з керуванням. В автомобілі перебувала вся її сім'я.

У Харкові 25 червня вночі на вул. Садовопарковій сталася жахливе ДТП. За словами місцевих жителів, автомобіль Mazda збив дочку з матір'ю, а потім сам злетів у кювет і перекинувся. Очевидці також зазначили, що автомобіль був "забитий" курсантами МВС. Доказом цього є кашкет, який на кілька метрів відкинуло в момент аварії.

У Харкові 20 червня на вулиці Шевченка водій автомобіля таксі Kia Optima з пасажиркою в салоні врізався у вантажівку ГАЗ-53. Зазначається, що 23-річна пасажирка таксі отримала травми у ДТП і її доставили в лікарню. У момент аварії вантажівка стояла біля рекламного банера, а робочий міняв рекламу. На кадрах видно, що автомобіль належить компанії On Taxi.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися