Стрілянину в харківському ресторані кваліфікували як "хуліганство" (відео)

Чоловіка, який прийшов з автоматом у ресторан, досі шукають

У Харкові вночі з 20 на 21 серпня в одному з харківських ресторанів відбулася стрілянина. Про деталі події розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

Ближче до ранку поблизу від нічного ресторану "Biani", який розташований на вулиці Ярослава Мудрого, перехожі побачили чоловіка, що заходив всередину з автоматом. Після цього прямо з вулиці були чутні кілька пострілів чергами. Також на відео очевидців видно, як по вулиці біжать перехожі й намагаються виїхати якомога швидше автомобілі.

Про наявність жертв або постраждалих в результаті стрілянини в поліції не повідомили. На місці події працювала слідчо-оперативна група першого Харківського райуправління. Саме їм вдалося дізнатися про особу порушника.

За даними поліції, це людина у віці 28 років. Де він знаходиться зараз невідомо. Також невідомі обставини та причини інциденту.

За даним фактом слідчі порушили кримінальну справу за 4 частини статті 296 КК: хуліганство з використанням вогнепальної зброї.

Максимальна санкція цієї статті передбачає ув'язнення на термін від 3 до 7 років.

У харківських телеграм-каналах вже почали складати меми про нічний інцидент.

picture

Не оминули увагою коментатори у соцмережі і реакцію очевидців-авторів відео.


Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у червні на Салтівці був підстрелений харківський бізнесмен. Зловмисник підстеріг його вранці на Салтівці, коли той сідав у свою машину. Через деякий час представники "Нацкорпусу" заявили про приналежність потерпілого до їх організації та звинуватили в нападі представників ОПЗЖ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися