У Харкові пограбували активістів, що викривають корупційні схеми чиновників - що відомо

З офісу вкрали усю техніку, але активісти шукають шляхи для продовження своєї роботи

Харківський антикорупційний центр (ХАЦ) залишися без техніки та обладнання, яке вони використовували у своїй роботі. Про пограбування члени громадської організації розповіли самі на своїй сторінці у Facebook.

У повідомленні йдеться, що з офісу вкрали абсолютно усю техніку: комп'ютери, ноутбуки, відеокамери та звукове та аудіообладнання. Суму збитків активісти поки навіть не підрахували.

За словами членів громадської організації, після виявлення ознак пограбування вони одразу ж зателефонували до поліції, належним чином оформили заяву з цього приводу.

Учасники ХАЦ зазначили, що через викрадення техніки їхня робота дуже ускладнилася, ймовірно цього і домагалися зловмисники.

Активісти пояснили, що у таких обставинах організація певний час не зможе працювати такими ж темпами, як раніше. Наразі проводяться пошуки можливих рішень для відновлення роботи офісу у якнайкоротші терміни та розв'язання додаткових проблем, що виникли у зв'язку з крадіжкою.

Учасники ХАЦ наголосили на тому, що дуже засмутилися через цю ситуацію, але вона їх не зупинить, вони й далі працюватимуть над викриттям корупції.

Також в організації висловили надію на те, що правоохоронні органи зможуть по гарячих слідах відшукати зловмисників та повернути техніку власникам.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові чоловік вирішив вночі пограбувати церкву. Злодій не врахував того, що у будівлі була встановлена сигналізація, тож на місце одразу прибула поліція. Крадій намагався втекти від правоохоронців у ліс, але після пострілів поліцейського в повітря перелякався та здався.



путин хуесост

26 серпня 2021, 07:45

нацкорпус педики

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися