В одній із харківських квартир виявили закривавлений труп жінки: подробиці (ФОТО)

Співробітники поліції вже затримали вбивцю харків'янки

В Основ'янському районі Харків сталося жорстоке вбивство 73-річної жінки у її власній квартирі. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Харківської області.

27 грудня, приблизно о 17:50, на лінію "102" надійшов виклик від мешканки будинку по провулку Рудничному. Жінка заявила, що виявила мертвою свою літню сусідку. За її словами, бездиханне тіло лежало у квартирі загиблої.

На місце події виїхало керівництво відділу поліції та слідчо-оперативна група. Прибувши за вказаною адресою, співробітники поліції виявили у квартирі тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

picture

Як зазначають у пресслужбі Харківської обласної прокуратури, того вечора між загиблою та її сусідом, який зайшов до неї додому з невідомої причини, стався конфлікт. У ході словесної сварки сусід узяв молоток та завдав жінці близько десяти ударів по голові. Від отриманих травм постраждала померла на місці події.

Було встановлено, що між загиблою та її сусідом раніше також часто відбувалися конфлікти. Проте всі вони закінчувалися словесними суперечками.

Незабаром правоохоронці затримали злочинця. Ним виявився 59-річний харків'янин. Зазначається, що раніше затриманий не був засуджений. На цей момент вирішується питання про обрання запобіжного заходу зловмиснику. За скоєний злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном до 15 років.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові 18-річний хлопець убив тещу у її ж кафе. Коли поліцейські приїхали на місце події, вони побачили закривавлене тіло жінки з мішком на голові. Окрім цього з кафе зникли гроші, алкогольні напої та різний посуд. Докладніше про це читайте нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині в яру виявили труп безвісти зниклої жінки. 25 грудня волонтери вийшли на пошуки зниклої мешканки села Уди, яка вийшла з дому та не повернулася. Вже за кілька годин біля села Червона Зоря було виявлено її бездиханне тіло. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися