У Харкові 18-річний хлопець убив тещу в її ж кафе

У Харкові зять вбив господарку кафе і намагався приховати це

Харківські поліцейські увечері 25 серпня отримали повідомлення про вбивство від місцевого жителя. Він розповів, що в кафе (власницею якого є його теща) увірвалися невідомі та вбили жінку. Подробиці розповіли в Департаменті карного розшуку Нацполіції.

Коли поліцейські приїхали на місце події, вони побачили закривавлене тіло жінки з мішком на голові. Крім цього з кафе зникли гроші, алкогольні напої та різний посуд. При цьому заявник (зять убитої жінки) поводився підозріло. Виявилося, що хлопець в ході конфлікту розлютився і зарізав тещу. Свій злочин він замаскував під пограбування.

Правоохоронці затримали 18-річного хлопця в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз фахівці вирішують, який запобіжний захід обрати для зловмисника.

Сім'ї в Харкові:

У Харкові зять випив і вирішив змусити тещу силою сказати йому, де знаходяться документи на квартиру. Вночі він зайшов до жінки в кімнату, взяв її за ноги, кинув на підлогу і потягнув до залу, де почав душити її та бити по обличчю. В результаті жінка потрапила в лікарню з численними побоями. Лікування оплачувала дочка жінки й сестра дружини зловмисника, яка розповіла, що мати скаржилася на сестру і її чоловіка. За словами жінки, вони відбирали у неї пенсію і били. Коли фігурант вийшов вперше з в'язниці, мати розповіла доньці, що він її точно вб'є.

У Харкові п'ятеро зловмисників підробили документи й привласнили собі три підприємства з виготовлення матеріалів для покриття підлоги, власник яких помер. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України. За даними правоохоронців, зловмисники скористалися важким становищем спадкоємців (дружини та дітей) і підробили документи на право власності.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися