В одному з районів Харкова орудують грабіжники: подробиці (ФОТО)

В одному з випадків чоловік розбив вікно в магазині та вкрав ноутбук

В Харкова затримали зловмисників, які вчинили крадіжки в Індустріальному районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли про два випадки. Щодо першого - на ринку в Індустріальному районі зловмисник заволодів грошима продавчині та втік.

Повідомляється, що 17 листопада до поліції звернулась жінка, яка працює на ринку в Індустріальному районі. Вона повідомила, що невідомий чоловік, схожий на безхатька, заволодів грошима в сумі 2500 гривні від проданого нею товару. 

Оперативники відділу поліції № 1 Харківського РУП № 2 протягом кількох годин виявили, причетного до скоєння злочину чоловіка. Ним виявився 36-річний неодноразово судимий за аналогічні злочини житель Харківщини.

“Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - розповіли у поліції.

picture

Щодо іншого випадку, то поліція викрила чоловіка, який пограбував магазин на ринку в Індустріальному районі. 16 листопада близько 14:00 до поліції звернулась жінка, яка працює на одному з ринків в Індустріальному районі. Вона повідомила, що невідомий чоловік розбив скло в сусідньому магазині, виніс звідти ноутбук та втік.

Працівники кримінальної поліції відділу поліції № 1 Харківського РУП № 2 в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрили у скоєнні злочину 22-річного харків’янина раніше судимого за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині за добу затримали 90 осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися