До Харкова йде потепління, мокрий сніг, а потім різкий мороз

Прогноз погоди у Харкові на тиждень

Новий робочий тиждень розпочався для харків'ян із потепління та мокрого снігу. Синоптики зазначають, що до кінця тижня погода знову зміниться. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, сьогодні, 31 січня, у Харкові та Харківській області вдень очікується до 2 градусів. На ніч температура впаде до 2 градусів нижче 0. При цьому протягом усього дня йтиме мокрий сніг, а вночі пройде сніг. На дорогах очікується ожеледиця.

У вівторок, 1 лютого, погода буде хмарною, без опадів. Вдень температура повітря підніметься до градуса, а вночі впаде до -5. Водночас до ранку йтиме сніг. Синоптики знову попереджають, що після нічних морозів на дорогах може бути ожеледиця.

2 лютого у місті та області на весь день прогнозуються опади у вигляді мокрого снігу, який уночі змінить снігопад. Температура повітря вдень – до 2 градусів. Вночі очікується від -1 до -3.

У четвер, 3 лютого, після нічного снігопаду у місті та області упродовж усього дня буде хмарна погода, без опадів. Вдень, як і вночі, температура впаде до -2 градусів.

Наприкінці тижня на харків'ян знову чекає різке похолодання. Згідно з прогнозом, у п'ятницю, 4 лютого, вдень температура повітря опуститься до -7, а на ніч похолодає до -10 градусів. Погода вдень буде хмарною, без опадів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що безкоштовний вхід до Харківського зоопарку продовжили до весни. Однак відвідувачам необхідно мати при собі ковід-документи. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що харків'янин із військової техніки зробив снігоприбиральну машину.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися