У Харкові та області зміниться погода: синоптики озвучили прогноз

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на тиждень

До Харкова прийшло довгоочікуване потепління після сильних морозів. Проте вже цього тижня погода знову зміниться. Про це повідомляє сайт Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

За словами синоптиків, сьогодні, 7 лютого, буде один із найтепліших днів за весь цей робочий тиждень. Вдень, за прогнозом, температура повітря підніметься до 5 градусів. На ніч похолодає до -3 градусів і почнеться мокрий сніг із дощем. Вітер південний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с.

Ранок вівторка розпочнеться у Харкові та області з туману. Синоптики також попереджають, що протягом дня періодично йтиме мокрий сніг. На дорогах очікується ожеледиця. Температура повітря вдень – до 4 градусів. Вночі стовпчики термометрів впадуть до -7 градусів.

У середу, 9 лютого, буде хмарна погода як у місті, так і в області. Вдень температура максимально підніметься до 1 градуса. Опадів не очікується. На дорогах, як і раніше, буде ожеледиця. На ніч похолодає до -5 градусів.

10 лютого упродовж дня синоптики обіцяють мокрий сніг із дощем. Температура повітря вдень підніметься до 2 градусів. Вітер західний, 7-12 м/с.

До кінця тижня у п'ятницю погода буде похмурою, без опадів. З ночі триматиметься плюсова температура. Вдень синоптики обіцяють до 5 градусів. Вітер західний, 7-12 м/с.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що на Харківщині бабак Тимка III передбачив, коли в Україну прийде весна і якою вона буде. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що мешканці міста Харків стали свідками рідкісного оптичного атмосферного явища. Фотографії дива природи опублікували в Мережі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися