Харківська область вперше за 30 років поставила рекорд по температурі повітря

Вихідні зустрінуть харків'ян мокрим снігом та дощем

У Харкові та області, 26 лютого, зафіксували найбільшу температуру повітря за останні 30 років. Про це повідомили в міському регіональному центрі з гідрометеорології.

Синоптики відзначили, що на тлі сонячної погоди, повітря у Харківській області прогрілося до 8-14 градусів тепла. Найтепліше в цей день було тільки в 1990 році, коли максимальна температура в Харкові досягла 14,6 ° C.

В області, 27 лютого, очікується хмарна погода з невеликими опадами (дощ, мокрий сніг). На дорогах місцями буде ожеледиця, а західний вітер досягне 7 - 12 м / с. Вночі температура повітря буде від 1 градуса морозу та до 4 градусів тепла. Вдень від 0 та до 5 градусів тепла.

Неділя, 28 лютого, знову зустріне харків'ян та жителів області невеликим мокрим снігом та ожеледицею на дорогах. Вітер очікується північно-західний, 5 - 10 м / с. Температура повітря: вночі від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, а вдень від 0 і до 5 градусів тепла.

Раніше "Коментарі" розповіли, що пенсіонери Харківщини з 1 березня отримають додаткові гривні до свого пенсійного забезпечення. Кабінет міністрів України 22 лютого прийняв постанову про "Додаткові заходи соціального захисту пенсіонерів у 2021 році", в ній йдеться про обов'язкове проведення індексації пенсій вже з 1 березня цього року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися