У Харкові очікується різке потепління та жовтий рівень небезпеки: Погода до 8 березня

Міжнародний жіночий день порадує красунь мокрим снігом та ожеледицею

У Харкові, 4 березня, буде нестабільна погода: різко підніметься температура повітря та сильний вітер. Про це повідомили в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

За інформацією синоптиків, вранці та вдень, 4 березня, в Харкові та області очікуються пориви південно-західного вітру, 15 м/с (I рівень небезпеки, жовтий). Крім цього температура повітря вдень складе від 8 до 10 градусів тепла, а вночі від 2 до 4 градусів морозу.

Цікаво, що вже з 5 березня температура опуститься, проте пориви вітру від 15 до 20 м/с місцями залишаться. Температура повітря протягом доби буде від 0 до 5 градусів тепла. У суботу, 6 березня, йтиме мокрий сніг та на дорогах утвориться ожеледиця. Температура повітря вночі буде від 1 до 6 градусів морозу, а вдень від 3 градусів морозу та до 2 градусів тепла.

Неділя (7 березня) зустріне харків'ян черговими поривами вітру від 15 до 20 м/с днем. Вночі температура опуститься до 4-9 градусів морозу, а вдень від 1 градуса морозу та до 4 градусів тепла.

Міжнародний жіночий день зустріне дівчат мокрим снігом та ожеледицею. Північно-західний вітер, буде супроводжуватися поривами від 15 та до 20 м/с. Температура повітря вдень від 1 градуса морозу та до 4 градусів тепла, а вночі від 0 та до 5 градусів морозу.

Раніше "Коментарі" розповіли, що Харківська область вперше за 30 років поставила рекорд по температурі повітря. Синоптики відзначили, що на тлі сонячної погоди повітря в Харківській області прогрілося до 8-14 градусів тепла. Найтепліше в цей день було тільки в 1990 році, коли максимальна температура в Харкові досягла 14,6 °C.




Людмила

4 березня 2021, 20:05

Я хочу подписаться на Telegram-канал

dggfg

4 березня 2021, 08:04

"красавец" правильно красавИц Источник: https://kharkov.comments.ua/news/pogoda/2021/6088-v-harkove-ozhidaetsya-rezkoe-poteplenie-i-zheltyy-uroven-opasnosti-pogoda-do-8-marta.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися