На Харків знову йде сніг та сильний вітер

У Харківській області погіршиться погода

У Харкові, 25 березня, знову погіршиться погода. Цього разу всьому виною фронт оклюзії з південного сходу. Про це повідомили в Харківському обласному центрі з гідрометеорології.

Відзначається, що в області весь день буде прохолодно, сиро та хмарно з проясненнями. Вночі піде помірний та мокрий сніг. Вдень невеликий дощ та мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м / с. Температура вночі від -3 ° морозу до 2 ° тепла, вдень 1 ... 6 ° тепла.

У самому місті помірний та мокрий сніг вночі, а вдень невеликий дощ та мокрий сніг. Температура вночі близько 0 °, вдень 3 .... 5 ° тепла. Потепління в місті очікується вже з п'ятниці: температура буде триматися від 0 та до 7 градусів тепла. Близько 7 градусів тепла температура повітря буде та в вихідні.

Нагадаємо, в новобаварському районі облаштують територію по вулиці Власенко. Там з'явиться зона відпочинку біля водойми. Відзначається, що в районі будинку №9, недалеко від водойми, буде створена локація з ігровими та спортивними майданчиками. Там зроблять пішохідні доріжки, встановлять лавки та нове освітлення. Також планується прочистити озеро, щоб люди могли там відпочивати.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися