Синоптики попередили про сильні заморозки у Харківській області

Харків'яни мають бути обачними, адже у Харкові та області температура повітря опускатиметься до 0 °С

На Харківщині 29 квітня вдень очікується потепління, а вночі температура опускатиметься до мінусових позначок. Про це розповіли в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

За даними синоптиків у четвер на харків'ян і мешканців області чекає мінлива хмарність, але опадів не передбачається.

Вночі на Харківщині прогнозують сильні заморозки до 0-5 °С тепла, у Харкові буде ще холодніше - до 0-2 °С тепла. Вдень в області стовпчики термометрів піднімуться до 13 °С тепла, а місцями навіть до 18 °С. У Харкові ж температура повітря сягне 16 °С тепла.

У місті Харків та в області протягом дня очікується вітер зі змінними напрямками й швидкістю 3-8 м/с.

У регіоні радіаційний стан навколишнього середовища напередодні четверга складає 11 мкР/год та знаходиться у межах норми.

Потепління синоптики пояснюють рухом повітряних мас із Балканського півострова. Їхнє панування розпочнеться у четвер, і повітря зігріватиметься впродовж найближчих днів, тому на травневі свята очікується істотне потепління. На Великдень синоптики спрогнозували  підвищення температури повітря до 20-23 °С.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те,  яких наслідків зазнала Харківщина від панування циклону Zohan. Користувачі соцмереж фотографували чорне хмарне небо та захоплювалися величчю стихії.

Однак не всім харків'янам пощастило, адже сильний вітер ламав дерева та виривав їх із коренем, у повітрі літали різні предмети. Деякі власники автівок зазнали значних втрат, адже поламані дерева падали просто на дах машин.





Макс

29 квітня 2021, 18:51

Синоптикам на синоптике пора завязывать употреблять ,наркотики до хорошего не до водят...я не синоптик но говорю со 100% гарантией что заморозков не будет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися