Якою буде погода в Харкові на вихідних

На цих вихідних 22-23 травня харків'ян нарешті порадує відсутність дощів. За даними синоптиків, на вулиці буде тепло, але спекотну погоду не варто очікувати, повідомляє Vgorode.

Погода в суботу, 22 травня, буде супроводжуватися хмарами, але опадів в місто вони не принесуть. Вдень температура піднімається до +21 °, а мінімальним значенням температурного стовпчика буде +11 °.

У неділю, 23 травня, погода в Харкові буде ясною вранці, але вже до обіду на небі з'являться хмари, за якими часом буде ховатися сонце. Синоптики також не прогнозують опадів. Максимальна температура в другій вихідний буде +23 °, мінімальна - +12 °.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 21 травня, в Харківській області протримається прохолодна погода. За прогнозом фахівців, вночі під впливом малорухомого фронту очікуються дощі. Вдень же поле підвищеного тиску буде сприяти сонячній погоді. Очікується мінлива хмарність. Крім того, вночі можливий невеликий дощ. Днем також місцями синоптики прогнозують невеликий дощ. Вітер буде північного напрямку і досягати 7-12 м / с.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Харкові триває масштабна реконструкція зоопарку. Після відкриття він буде безкоштовним, але тільки для жителів міста. Іншим відвідувачам доведеться платити за вхід. Як повідомив секретар міської ради Ігор Терехов, всіх, хто прописаний в Харкові, в зоопарк пропустять безкоштовно. Планують використовувати для цього карту харків'янина, яку обіцяють видати до 23 серпня 2021 року. Тоді як всім іншим бажаючим необхідно буде сплатити за вхідний квиток.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися