Чи буде у Харкові новий потоп: синоптики дали невтішний прогноз

Сонце зранку 9 червня намагатиметься приспати увагу харків'ян і завадити їм захопити парасольки

У Харкові та області 9 червня дощі не закінчаться. Синоптики прогнозують на середу чергову порцію зливи, яка спричинить новий дорожній колапс і потопи. Про те, яка погода буде завтра, розповіли у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Якщо у вівторок нечувана злива зачепила лише деякі райони міста та області, то 9 червня заливатиме скрізь.

Найбільшу кількість опадів синоптики прогнозують у Харкові: з 12 дня і до вечора випаде близько 4,3 мм опадів. В області дощитиме так само довго, але не так потужно - випаде приблизно 1,3 мм води.

Злива супроводжуватиметься грозами та блискавками. Зранку у Харкові та області буде похмура погода з нетривалими проясненнями, але короткочасне сонце не повинно приспати уважності харків'ян і завадити їм взяти з собою парасольки.

Температура повітря буде майже літньою. Вночі температура у регіоні потроху опускатиметься і під ранок складатиме +13 +14 °С. Втім ближче до середини дня, незважаючи на зливу, значно потеплішає і стовпчики термометрів покажуть +22 °С.

Від жахливих відчуттів і катаклізмів під час зливи харків'ян рятуватиме майже повна відсутність вітру. Його швидкість буде складати 0-1 метр на секунду з нечисленними поривами до 4-6 метрів на секунду.

Атмосферний тиск буде коливатися в межах 744-746 мм ртутного стовпчика (трохи знижений).

Тривалість світлового дня 9 червня продовжить зростати і складатиме 16 годин 16 хвилин. Світанок очікується о 04:26 ранку, а сяде сонце за обрій о 20:42.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, як 8 червня Харків залило дощем, але потоки води з неба та на вулицях не зупинили дорожні служби від укладки асфальту просто в калюжі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися