Дощі в Харківській області: Негода змила цілу вулицю (ФОТО)

Жителі Куп'янського району через сильні зливи викликали рятувальників на допомогу

Жителі селища Дворічна (Куп'янський район) 16 червня усіма силами боролися з наслідками злив. Люди навіть викликали рятувальників на допомогу. Про це розповіли в пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

За даними ДСНС, сильні зливи змили поля, і потоки води з брудом величезними струмками почали стікати по Партизанської вулиці. Рівень води іноді достигав 30 сантиметрів. Таке "водне шоу" підтопило 26 дворів.

Рятувальникам, працівникам комунальної служби та місцевого сільськогосподарського підприємства, довелося працювати оперативно, щоб запобігти серйозних збитків. Працівники ДСНС за допомогою мотопомпи відкачували воду з дренажної канави та створювали нові канали для, щоб відвести струмки від приватних будинків. На щастя, все вдалося і дома врятували.

Всього на місці працювали 7 рятувальники з 2 одиницями комунальної техніки, 1 мотопомпою і рятувальним автомобілем. Також на місці допомагали працівники сільськогосподарського підприємства з 2 мотопомпами.

Нагадаємо, на базі Харківського національного університету внутрішніх справ з 14 по 18 червня проходять навчання поліцейських патрульної поліції, спрямовані на отримання навичок протидії масовим заворушенням.

Під час тренувань також були проведені семінари-тренінги щодо застосування спеціальної тактики поліцейських підрозділів поліції особливого призначення за європейськими зразками забезпечення порядку і безпеки під час масових заходів. Патрульні використовували спеціальну техніку, транспортні засоби та спеціальні засоби захисту, імітуючи кризові ситуації, з якими можна зіткнутися під час масових заворушень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися