Коли в Харкові спаде спека: У регіон знову йдуть дощі

У Харкові до початку наступного тижня буде дуже спекотно

У Харкові аномальна спека повинна відійти вже з початку наступного тижня 28 червня. На її місце прийдуть хмари та невеликий дощ. Відповідні показники опублікували на сайті Sinoptik.ua.

Так, 28 червня в Харкові хмарна погода та невеликий дощ протримаються весь день. Температура повітря буде від 22 градусів тепла вночі та до +27 градусів вдень. Зараз температура тримається вдень близько 30 - 34 градусів вдень.

У вівторок, 29 червня, погода теж майже весь день буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. При цьому місцями очікується невеликий дощ. Температура ж ще сильніше знизиться до 20 градусів тепла вночі та до 26 вдень.

До середи, 30 червня, денний температурний максимум буде 25 градусів тепла. Ясної погоди як не було, так і не буде, оскільки хмари з ранку перекриють небо, а з середини дня і до вечора йтиме невеликий дощ

Нагадаємо, в Харкові та області триває спекотний тиждень. Температура повітря до вихідних буде тільки рости. Це викликано надходженням теплих повітряних потоків з території Азії. Протягом дня, 24 червня, в Харкові та області буде сонячна і спекотна погода. Індекс ультрафіолетового випромінювання буде високим і досягне до обіду 6 балів. Тому синоптики рекомендують виходити на вулицю, надівши головні убори.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися