Синоптики попередили про зливи та град у Харківській області

Пильно слідкувати за своїм здоров'ям синоптики порадили схильним до алергій мешканцям області

У Харкові та Харківській області протягом 30 червня очікується нестійка погода, яка зумовлена сформованою висотною улоговиною над всією територією регіону. Про погодні умови на середу для мешканців Харкову та області розповіли у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Майже всю добу у регіоні буде волого, через це температура повітря трохи опуститься вниз.

Вночі у Харкові можливі грози, а стовпчики термометрів показуватимуть +17 °C. Рано-вранці у місті буде мінлива хмарність, але ще до обіду почнуться дощі із грозами, а місцями - навіть із градом.

Температура повітря протягом дня коливатиметься від +22 °C до +25 °C. Ввечері хмари зникнуть, і сонце зігріватиме місто останніми променями, втім пізно ввечері знову очікується похмуре небо із грозою, які не даватимуть спостерігати захід сонця.

По області вночі - без опадів, +17 °C, зранку також мінлива хмарність, яка перетвориться у грозові хмари з дощем і градом. Опадів тут очікується значно більше, ніж у Харкові. Температура повітря прогріватиметься до +26 °C.

У Харкові та області вітер змінить свій напрямок із північно-західного на західний зі швидкістю 3-6 метри на секунду з чисельними поривами до 9-10 метрів на секунду.

Атмосферний тиск у регіоні буде незначно підвищеним: 748-749 мм ртутного стовпчика.

Також синоптики попереджують про те, що в області починається цвітіння злакових рослин, через що концентрація алергенного пилку буде потроху підвищуватися.

Світловий день вже почав зменшуватися. 30 червня він триватиме 16 годин і 18 хвилин - на 1 хвилину менше, ніж напередодні.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Харкові та області протягом вихідних зафіксували істотне зниження захворюваності на коронавірус.




Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua

Стыцько

30 червня 2021, 21:13

Что вы там курите?

Владимир.

30 червня 2021, 20:50

Прогноз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися